Witlofsalade met fetakaas

Het eerste recept op mijn blog! Een heerlijke witlofsalade voor in de zomer (ik eet het overigens het hele jaar door). Het is heel makkelijk te bereiden en ik vind het ook enorm geschikt voor als ik voor mezelf moet koken. Je kan er prima een kleine portie van bereiden.

Ingrediënten:

  • Witlof (1 stronk)
  • Een halve paprika
  • Een appel
  • Fetakaas (hoeveelheid bepaal ik altijd zelf)
  • walnoten
  • Magere yoghurt dressing

Ik snijd de witlof, paprika en de appel in kleine stukjes. Deze doe ik in een kom. Daarbij doe ik de fetakaas en de dressing en als topping doe ik de walnoten. Hoe je het klaarmaakt kan je natuurlijk helemaal zelf maken, maar met deze ingrediënten heb je gegarandeerd een heerlijke salade.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s