Favoriete ijskoffie in Venlo

De afgelopen weken werd het langzaam weer iets warmer waardoor ik ook minder zin had in warme drankjes. Ijskoffie is daarom een goede oplossing als je toch koffie wilt drinken op een warme zomerdag. Voor de mensen die in Venlo en omstreken wonen en voor mensen die een dagje naar Venlo komen is kan je in deze post lezen wat mijn favoriete ijskoffie’s zijn en waar je ze kan krijgen.

Café Restaurant Central

Deze ijskoffie staat absoluut om nummer één bij mij op het lijstje. De ijskoffie van Central is een soort latte macchiatto maar dan koud. Het is gemaakt met stukjes ijs erin vermalen. Doordat de structuur iets dikker is dan een normale koffie en het een zoete smaak heeft is het voor mij echt de beste ijskoffie van Venlo. Deze is overigens ook ‘To Go’ verkrijgbaar, voor als je geen tijd hebt om op het terras te gaan zitten.

De werf

Bij de Werf op de Maasboulevard is de ijskoffie ook vrij simpel, maar dat maakt dat ik hem lekker vind. De ijskoffie is ook met melk en koffie gemaakt, maar erbovenop doen ze er nog slagroom op. Dit maakt het wel weer net iets ongezonder, maar des te lekkerder.

Bikmik

De ijskoffie van Bikmik vond ik erg lekker, maar is denk ik wel de meest ongezonde uit het rijtje. De ijskoffie is wederom gemaakt van koffie en melk, maar er zit enorm veel slagroom op. De ijskoffie bestaat naar mijn mening meer uit slagroom dan uit koffie wat het weer iets ongezonder maakt. Maar ook deze koffie is zeker een aanrader.

Dus als je een keer in de buurt bent van Venlo sla dan zeker de binnenstad niet over om een heerlijke ijskoffie te drinken, want ze zijn echt het proberen waard.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s