Luisterboeken luisteren via Storytel

Ongeveer 2 maanden geleden ben ik begonnen met luisterboeken luisteren via Storytel. Voorheen deed ik dit via de luisterbieb, maar daar vond ik het aanbod niet altijd actueel genoeg. Storytel heeft meer nieuwere boeken die je kan luisteren. Het leek me leuk om even kort te vertellen wat ik van Storytel vind, omdat het zeker een app is die leuk kan zijn voor mensen die graag naar boeken luisteren.

Storytel heeft zoals eerder gezegd een groot aanbod in luisterboeken. Er worden boeken van veel verschillende genres aangeboden zoals, Thrillers, waargebeurde verhalen, fantasy, romans etc. Ook voor kinderen worden er luisterboeken aangeboden. Dit aanbod is dan ook vrij actueel.

Wat ik ook fijn vind aan Storytel is de overzichtelijkheid van de app. De app is verdeeld in verschillende kopjes waardoor je alles makkelijk kan vinden. De genres staan onder elkaar uitgebeeld, dit maakt het zoeken makkelijker. Ook  worden de boeken afgebeeld met een plaatje van de cover, wat ik persoonlijk altijd fijn vind bij het uitzoeken van een nieuw boek.

Bij het kopje aanbevelingen staan boeken waar naar aanleiding van je geluisterde boeken, boeken geselecteerd zijn die je wellicht leuk vindt. Dit maakt het zoeken naar een nieuw boek iets makkelijker, al blijft de keuze altijd moeilijk met zo’n groot aanbod vind ik.  

Je kan de boeken ook downloaden, zodat je de boeken offline kan luisteren. Dit is erg prettig voor je databundel uiteraard. Hij houdt ook offline bij waar je bent gebleven wat ook heel fijn is voor als je even moet stoppen met luisteren.

Storytel is voor mij dus een succes en ik zou het ook iedereen aanraden die van luisterboeken houdt. Ik vind het zelf fijner dan de luisterbieb, vooral vanwege het aanbod en de overzichtelijkheid van de app, maar er hangt ook een prijskaartje aan. Storytel kost €11,99 per 30 dagen. Dit vind ik redelijk prijzig, maar wanneer je veel boeken luistert is het het meer dan waard.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s