Leuke studieplekken in Venlo

Zoals veel van jullie weten woon ik weer thuis bij mijn ouders in Venlo. Ik vind het heerlijk om weer terug te zijn in mijn eigen stadje, maar ik merk wel dat het af en toe moeilijk is om me thuis te concentreren. Het liefst blijf ik dan in Venlo en ga ik op zoek naar een fijn plekje om te studeren. Ik heb een aantal plekken gevonden waar ik me prima kan concentreren en de sfeer top is, deze deel ik graag met jullie.

Bibliotheek

Een plek waar ik graag zit is de bibliotheek in de stad. Hij is sinds kort anders ingericht en de inrichting is nu meer gericht op studenten en scholieren die er eventueel kunnen studeren. Ook is er in het aangrenzende café heerlijke koffie te krijgen, dus dit maakt het studeren ook weer een stuk leuker.

Bij de Buren

Bij de Buren is een restaurant/lunchroom gelegen in de Keizerstraat. Het ligt redelijk afgelegen, waardoor je er niet snel aan zou denken om er te gaan zitten, maar het is een echte aanrader. De sfeer is heerlijk rustig, waardoor mijn concentratie altijd beter wordt. Ook de koffie en de lunch is er eentje om te proberen!

Café de Locomotief

Zelf zou ik er niet snel aan gedacht hebben om bij dit café te gaan zitten, omdat ik het koppel aan mijn uitgaansavonden. Maar overdag straalt het café een fijne en rustige sfeer uit en kan ik me er prima concentreren. Het geroezemoes van klanten moet je wel tegen kunnen, maar bij mij zorgt het voor nog meer productiviteit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s