Sportlessen die ik volgde in januari

Toen het nieuwe jaar begon had ik één voornemen, weer beginnen met het deelnemen aan een aantal groepslessen bij basic fit, zowel virtueel als live. Nou dit is tot nu toe gelukt en ik ben van plan in februari nieuwe groepslessen te gaan proberen. Vandaag deel ik me jullie de drie groepslessen die ik volgde in januari en wat ik ervan vond.

Yoga

Yoga is iets wat nooit echt mijn ding was, omdat ik gewoon totaal niet flexibel ben. Wanneer de instructeur zegt;’Ga in een ontspannen kleermakerszit zitten’, voelt dit voor mij al als een hele opgave. Echter merk ik wel dat ik na een aantal lessen al beter mee kan doen en mijn lichaam eraan begint te wennen.

Tijdens de groepsles geeft de instructeur ook continu opties, op het moment dat de oefening te moeilijk wordt kan je voor je optie kiezen. Dit maakt de groepsles voor iedereen leuk en kan iedereen mee doen. Zeker een aanrader, maar ik moest dus wel even doorbijten de eerste paar keer.

Bodyattack

Dit is een les die ik live doe bij mijn eigen sportschool. Een aantal jaar geleden heb ik deze les wekelijks gevolgd en nu leek het me tijd deze weer op te pakken. Bodyattack zorgt voor kracht en een betere conditie. Krachttraining wordt gecombineerd met bewegen op de plek en dit alles gebeurt op muziek. Doordat het op muziek is en je het met een groep doet vind ik het nog leuker, want je motiveert elkaar enorm om door te gaan.

Ook bij deze les zijn er mogelijkheden voor opties en het voordeel van een live les vind ik dat je advies kan vragen aan de instructeur. Ook deze groepsles is geschikt voor iedereen en kan op verschillende niveaus uitgevoerd worden.

Abs & Core

Dit is een virtuele les die ik vaak thuis doe, omdat het niet super veel plaats in beslag neemt. Abs & Core is een les die vooral gericht is op billen, buik en rug en duurt vaak ongeveer 20 minuten. De oefeningen die gedaan worden doe ik vaak zelf in de sportschool, maar wanneer ik het volgens het programma doe van de les werk ik toch net iets harder. Daarom is dit ook een absolute aanrader als je liever lekker warm binnen blijft, maar toch even actief bezig wil zijn.

Al deze lessen kan je alleen volgen wanneer je lid bent van Basic fit. De live lessen zitten extra kosten aan verbonden, maar de virtuele lessen kan iedereen zowel in de sportschool of thuis volgen. In de sportschool zijn de lessen gebonden aan een programma dus let daar op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s