Breng me terug – B.A. Paris

Wanneer Finn en Layla terug rijden van hun wintersport vakantie stoppen ze onderweg bij een benzinestation. Finn moet naar de wc, maar wanneer hij terugkomt blijkt Layla spoorloos te zijn verdwenen. Er wordt al snel een zoektocht uitgezet, maar Finn verteld de politie niet de volledige waarheid.

12 jaar later heeft Finn een nieuw leven opgebouwd en is samen met de zus van Layla, Ellen. Samen hebben ze een prima leven en alles op de rit, totdat er plots Russische poppetjes verschijnen in het leven van Finn en Layla. Ze worden op veel verschillende plekken gevonden door de twee en Finn kan alleen maar denken aan het feit dat zijn eerste en grote liefde nog in leven is en contact met hen zoekt.

Het blijft een groot raadsel waarom Layla op dit moment contact zou zoeken met hen, maar Finn is vastberaden erachter te komen wie er achter de poppetjes zit en hoe het kan dat hij of zij verhalen weet die alleen hij en Layla zouden weten.

Meer van verwacht

Breng me terug werd me al een aantal keren getipt door mensen in mijn omgeving. Voorheen had ik ‘Achter gesloten deuren’ gelezen van B.A. Paris en deze vond ik erg goed. Ik had dus vrij hoge verwachtingen van dit boek.

De verhaallijn was over het algemeen spannend en zorgde ervoor dat ik verder wilde lezen, maar het hield me niet volledig in zijn greep zoals ik had gehoopt. De vraag wie er achter poppetjes zat bleef echter wel aanwezig bij mij, waardoor ik constant verder wilde lezen. Naarmate het boek vorderde werd het ook spannender en kwam er een opbouw richting het einde.

Het einde viel voor mij een beetje tegen, al zag ik het niet aankomen, maar het was vrij ongeloofwaardig vond ik. Dit maakte waarschijnlijk ook dat voor mij het boek niet zo goed was als ik had verwacht.

Het is een leuke thriller om te lezen en houdt je ook bezig gedurende de tijd dat je het boek aan het lezen bent.

Ranking: ⭐️⭐️⭐️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s