Weekblog; Kerstmis, veel eten en schaatsen.

Deze week stond uiteraard in het teken van kerstmis. Ook had ik mij deze week voorgenomen om niks te doen voor school en andere verplichtingen en ik kan zeggen dat dit gelukt is!

Maandag en dinsdag heb ik vooral de hele dag gelezen en kerstfilms gekeken, lekker luie dagen dus. Dinsdagavond was het uiteraard kerstavond en ben ik voor het eerst in jaren weer mee geweest naar de kerk. Vroeger ging ik ieder jaar mee, maar de afgelopen jaren was ik vaak niet thuis waardoor ik niet kon gaan. Ik ben niet gelovig, maar dit is toch wel echt een traditie die we met de familie voortzetten en het blijft toch het begin van de kerst voor mij.

Tijdens de kerstdagen heb ik enorm genoten van de gezelligheid en het eten met mijn familie. Eerste kerstdag begon voor mij met een rondje hardlopen en dit was echt top! Mijn waardes bleven daardoor redelijk stabiel gedurende de dag.

Bij ons thuis eten we eigenlijk vaak ieder jaar grotendeels hetzelfde op eerste kerstdag en dat vind ik heerlijk. Juist die traditie geeft mij het ultieme kerstgevoel en liet me beseffen hoe fijn de kerst thuis is bij mijn familie.

Tweede kerstdag hebben we met de familie gegourmet, want ja dat kan uiteraard ook niet ontbreken tijdens de kerstdagen. Tijdens de kerstdagen vond ik het bijzonder moeilijk om mijn suikerwaardes onder controle te houden, maar dit heb ik gelukkig op een gegeven moment naast me neer kunnen leggen, want ik denk niet dat het echt onder controle te houden is tijdens zulke dagen.

De avond van tweede kerstdag ben ik nog de stad in geweest en wat heb ik daar genoten van alle vrienden en bekenden om me heen. Het was weer een fijne kerst dit jaar.

Vrijdag was ik gesloopt, mijn lichaam gaf wel even een halt aan en ik heb er voor het eerst in lange tijd maar weer eens naar geluisterd. Ik heb heerlijk gelezen, Netflix gekeken en theetjes gedronken samen met de rest van de familie.

Om de week af te sluiten ben ik met een paar vrienden gaan schaatsen. Het was wel alweer een tijdje geleden dat ik dit had gedaan, maar ondanks dat lukte het nog aardig. Echt een topweekje kan ik wel zeggen!

Hoe was jullie kerst?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s