2019, fijne keuzes en herinneringen voor het leven.

2019 is voorbij gevlogen en wat is er in die tijd veel veranderd. Ik heb weer veel dingen meegemaakt, ervaren en mogen beleven het afgelopen jaar en het leek me nu wel leuk om de mooiste momenten met jullie te delen.

New York City

Hetgeen wat mij toch wel echt het meest is bijgebleven van dit jaar is mijn citytrip naar New York. Ik ben 5 dagen in New York geweest met mijn familie en wat heb ik daar genoten. De stad, de mensen, de sfeer het was fantastisch. De trip naar New York heeft mij veel inzichten gegeven en heeft mij doen beseffen dat er veel meer te zien is dan alleen de dingen binnen Europa.

Een onwijs gave vakantie om nog vaak aan terug te denken. Klik hier voor deel 1 en deel 2 van mijn New York trip om te lezen wat ik er allemaal heb gedaan.

Werk

Iets waar ik ontzettend veel van geleerd heb het afgelopen jaar was mijn werk bij mijn oude stageplek. Doordat ik de keuze had gemaakt om tijdelijk te stoppen met mijn studie kwam er een mooi aanbod op mijn pad, een baan als flexwerker en later een contract voor 16 uur in de zorg. Dit was voor mij een super toffe ervaring, omdat ik vaak nogal onzeker was over mijzelf als werknemer. Het heeft mij een boost zelfvertrouwen gegeven om mee te nemen in mijn volgende werk.

Dit heeft mij ook in laten zien dat sommige moeilijke keuzes ook tot iets goeds en leerzaams kunnen leiden.

Handbal

Een van de beste keuzes die ik het afgelopen jaar heb gemaakt is toch wel om weer te gaan handballen. Toen ik weer begon besefte ik pas hoe erg ik het had gemist om onderdeel te zijn van een team en lekker actief bezig te zijn. Ondanks de eeuwige worsteling met mijn Diabetes ben ik nog steeds ontzettend blij dat ik weer ben begonnen en hoop ik het ook nog lang te kunnen blijven doen.

2019 was voor mij een jaar met enorm veel ups en downs en dit zal in 2020 nog wel even voortzetten. De ervaringen die ik hierboven noem zijn wel de momenten die ik koester. Door deze momenten ben ik steeds een beetje veranderd en heb ik ontzettend veel geleerd over mezelf. Ik hoop dat 2020 me weer zulke momenten zal bieden en ik meer mooie herinneringen mag gaan creëren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s