Weekblog 2: Productief, pakjesavond en Frozen 2

Maandagochtend begon mijn week een beetje chaotisch, want ik was vergeten dat ik een afspraak had om 9.00 uur en daar kwam ik zo rond 8.30 uur achter. Achteraf was er natuurlijk niks aan de hand en kon ik met een nieuwe week beginnen. Na alle fijne gesprekken en afspraken in het weekend wilde ik deze week dan echt productief zijn en niet de hele dag thuis zitten.

Maandagmiddag lukte dit al aardig. Ik ben naar het Outlet in Roermond geweest met mijn broertje. Dit heeft mij zo ontzettend goed gedaan dat het me lukte om een boek te gaan lezen toen ik thuiskwam, wat me al een aantal weken niet was gelukt. Ik merkte de afgelopen weken dat ik het vooral verleerd was om mij ergens op te focussen en wilde dit graag op een positieve manier terughalen. In de avond ben ik nog even met mijn vriendinnen iets gaan drinken en had ik een zeer leuke dag achter de rug.

Dinsdag begon mijn dag iets minder en dit had grotendeels te maken met een te hoge bloedsuikerwaarde (ja dit kan erg de stemming van je dag bepalen). Gelukkig werd hij lager naarmate de ochtend vorderde en kon ik enigszins iets voor school doen. In de middag nam ik de trein naar Amsterdam om bij mijn broertje op visite te gaan. Dit was echt een soort mini-vakantie van een paar uur. Ik heb enorm genoten van de stad en de gezelligheid. We hebben kerstfilms gekeken en vooral plezier gemaakt. Wat kleine dingen wel niet kunnen doen met een mens!

Woensdag was een enorm productieve dag. Ik heb de focus gelegd op andere verplichtingen voor school en het is me gelukt om me maar liefst de hele middag te concentreren. Ik heb me geen een keer geërgerd aan mezelf en voelde me die avond dan ook ontzettend voldaan en merkte dit ook meteen tijdens mijn training. Klein moment van trots was wel aanwezig.

Donderdagochtend ging mijn wekker om 5.30 uur, want ik ging naar school. De les die ik had was dan ook ontzettend helpend, voordeel van met z’n tweeën in de les aanwezig zijn betekend volle aandacht voor ons onderzoek. Ik heb dan ook veel nieuwe inzichten gekregen waardoor ik eindelijk weer door kon met mijn scriptie.

Weekend! Wat een heerlijk gevoel als je op vrijdagavond je laptop dichtklapt en kan zeggen dat je vooruit bent gekomen die week. Voor het eerst in lange tijd vond ik dan ook dat ik het verdiend had om weekend te hebben. En wat heb ik weer leuke dingen gedaan in het weekend.

Vrijdagavond heerlijk bij gekletst met mijn teamgenootjes. Zaterdagmiddag ging ik naar de middagvoorstelling van Frozen 2 in een zaal vol kinderen. De film was overigens erg leuk, maar ik keek hem in het Nederlands en ik denk dat hij in het Engels leuker is.

Zaterdagavond hadden we pakjesavond met het gezin, lekker gourmetten en daarna cadeautjes uitpakken. Zulke tradities zijn dingen die ik graag voortzet, omdat je dan toch weer even met elkaar bent en dat komt niet meer zo vaak voor. Nu ga ik nog even genieten van mijn zondag met een wedstrijd op de planning. Fijne zondag lieve mensen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s