Filmtips december

Deze maand vind ik het altijd tijd voor gezellige avonden op de bank met een kerstfilm. Nu kent iedereen natuurlijk vast al heel veel leuke films en kijkt deze dan ook ieder jaar weer opnieuw, maar mij leek het leuk om toch even een aantal tips te delen met jullie. Wellicht zit er nog een tussen die je nog niet gezien hebt.

A Christmas Prince

Deze film vond ik zo ontzettend leuk. Het verhaal gaat over een journaliste, Amber Moore, die naar Aldovia wordt gestuurd voor een persconferentie over de prins. Echter loopt dit niet helemaal zoals gepland, want Amber komt terecht in het kasteel waar ze aangezien wordt als lerares van het zusje van de prins. Amber neemt snel haar nieuwe rol aan en begint zich langzaam thuis te voelen in het kasteel. Ze maakt er van alles mee en uiteraard, zoals in iedere kerstfilm, is er een man die haar hart sneller laat kloppen.

Inmiddels staan er twee films op Netflix van deze serie en deze week nog komt het derde deel online.

Love Actually

Deze film kent bijna iedereen wel denk ik, zo niet kan ik het zeer aanraden om deze te gaan kijken! In de film Love Actually volg je verschillende mensen met allemaal hun eigen verhaal. Het zijn vrij uiteenlopende verhalen, maar hebben uiteindelijk hetzelfde doel, samen zijn met de mensen waar je van houdt. De film zit vol humor en liefde, echt een aanrader dus!

The Princess Switch

De titel zegt het al een beetje, maar deze film gaat over twee identieke meisjes die wisselen van leven voor een tijd. Stacy De Novo is een banketbakker die een eigen snoepwinkel runt in Chicago. Wanneer ze doormiddel van een bakwedstrijd in aanraking komt met de toekomstig prinses van Montenaro, Lady Margaret. Op verzoek van Lady Margaret wisselen de twee meisjes van leven. Het leven als prinses is voor Stacy volkomen nieuw, maar ze raakt er al snel aan gewend. Op het moment dat ze prins beter leert kennen merkt ze dat ze misschien wel verliefd aan het worden is, maar dat mag helemaal niet, want hij gaat trouwen.

All you need is love

In het rijtje kan een Nederlandse film natuurlijk niet ontbreken. De film gaat over Maarten, de presentator van het programma ‘All You Need Is Love’. Wanneer hij vertrekt naar een ander land is er paniek in de studio, want er moet een nieuwe presentator komen voordat de kerstspecial uitgezonden moet worden. Er wordt alles aan gedaan om een vervanger te vinden, maar gaat het lukken om de kerstspecial te redden en veel mensen weer gelukkig te maken met kerst?

Een heerlijke film van Nederlandse bodem en een film vol liefde.

Dit zijn vier films die ik zeker kan aanraden voor de komende weken. Nu zijn kerstfilms natuurlijk geen super goede films, maar om even lekker je verstand op nul te kunnen zetten zijn ze dermate geschikt! Dus pak er een kop thee en een dekentje bij en geniet van de donkere, koude avonden!

Welke film zou jij aanraden voor de maand december?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s