Dance or Die – Chinouk Thijssen

”Ik ben nog lang niet klaar met jullie. We zullen eens zien hoelang jullie het gaan volhouden. Spoiler: Niet lang.”

De vier vriendinnen, India, Zoë, Lisa en Nikki wonen samen in een appartement, maar hebben nu alle vier een ander leven. Nu er nog maar twee van de vier over zijn die het spelletje ‘Truth or Dance’ mee kunnen spelen is het alleen maar afwachten wie als volgende wordt uitgeschakeld.

India en Zoë gaan nog steeds iedere dag naar de vervolgopleiding van het conservatorium, maar ze blijven op hun hoede, want ze kunnen ieder moment uitgeschakeld worden. Hoe ver gaat ‘Truth or Dance’ nog en wie moet er nog meer zijn dromen laten varen door een actie van het spel. De belangrijkste vraag blijft; wie zit er achter de groepschat en alle verschrikkelijke opdrachten?

Fijne Young-Adult schrijfster van eigen bodem

Wie zit er achter ‘Truth or Dance’ is de leidraad van de hele serie, maar in dit deel is het extra spannend. Je krijgt in het begin al een soort opstapje naar het einde van het verhaal. Ik vond dit juist wel erg leuk, omdat ik echt niet wist wie het was voor dit deel.

Het boek slokte mij weer volledig op en ik wilde het in een ruk uitlezen, wat ik uiteraard ook deed. De schrijfstijl van Chinouk is heerlijk om te lezen en ze neemt je echt aan de hand mee in de danswereld. Voor deze serie wist ik er niks van en door de schrijfstijl van Chinouk heb ik veel leren kennen en heeft het me ook weten te boeien.

Ik hoop heel erg dat er nog veel fijne boeken en series aankomen van Chinouk Thijssen, want dit is nu wat ik een noem een goede young-adult schrijfster van eigen bodem!

Ranking: ⭐️⭐️⭐️⭐️

2 gedachten over “Dance or Die – Chinouk Thijssen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s