Ik weet wie je bent – Alice Feeney

Ik weet dat je loog. Je hebt altijd gelogen.

Aimee staat aan het begin van haar loopbaan als actrice en sleept langzaam betere klussen binnen. Op een dag dat ze thuiskomt van de set komt ze erachter dat haar echtgenoot is verdwenen. Alleen zijn portemonnee, telefoon, sleutel, jas en schoenen zijn nog aanwezig in het huis. Waar kan hij zijn en wat heeft gemaakt dat hij is verdwenen.

Aimee begint zich steeds meer af te vragen hoe het kan dat haar man weg is. De politie lijkt ook niet veel te weten en houden er zelfs rekening mee dat Aimee haar eigen man heeft laten verdwijnen.

Aimee heeft gemengde gevoelens over de verdwijning, omdat zij hem toch als een bedreiging zag in haar leven. Ze had het idee dat ze hem niet volledig kon vertrouwen, maar wilde zo graag een kind van hem dus bleef bij hem.

Aimee heeft zelf genoeg geheimen en weet dat ze onbewust herinneringen uit het verleden weg heeft gestopt. Ze heeft in het verleden veel gelogen en doet dit ook nog steeds. Sommige leugens heeft ze vastgehouden, omdat dat makkelijker was, want een naam is maar een naam.

Op het verkeerde been gezet

De tweede thriller van Alice Feeney en wat heb ik weer genoten. Een thriller waarin je het hoofdpersonage volgt Aimee, zowel in het verleden als in het heden. Een boek vol geheimen en onverwachte wendingen.

In het begin vond ik het boek redelijk onduidelijk door de vele personages die in het boek voorkwamen. Zowel in het verleden als in het heden waren er veel verschillende personages, waardoor ik soms goed moest lezen voordat ik het door had.

Het verhaal zelf vond ik ontzettend origineel en goed over nagedacht. Soms moest ik even teruglezen, omdat ik iets niet helemaal begreep, maar dit was voor mij niet hinderlijk. Door de vele namen en de vele leugens van de personages vond ik het wel een boek waar ik mijn hoofd bij moest houden.

Al met al vond ik het weer een vermakelijke thriller en hoop ik dat we nog veel van Alice Feeney mogen gaan lezen.

Ranking: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Een gedachte over “Ik weet wie je bent – Alice Feeney

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s