Break a leg – Chinouk Thijssen

‘Belofte maakt schuld. Ik zei toch dat het nu pas zou beginnen?’

Lisa, Nikki en India mogen deelnemen aan de vervolgopleiding van het conservatorium, maar Nikki is helaas niet toegelaten. Nikki begint aan een opleiding tot dansdocent in Rotterdam. Het schooljaar lijkt rustig te beginnen, zonder berichtjes van ‘Truth or Dance’. Zullen ze er dan echt vanaf zijn of is dat te vroeg gejuicht?

Op het moment dat India denkt er vanaf te zijn gaat ze toch onbewust naar de groepschat en ziet ze tot haar grote verbazing;

@truthordance is aan het typen…

Ze raakt meteen in paniek en besluit eruit te stappen, ze wil er niks meer mee te maken hebben. Dat lijkt meteen de grootste fout ooit, niet veel later wordt ze weer toegevoegd en begint de ellende weer van vooraf aan, maar deze keer lijkt Truth or Dance nog minder grenzen te hebben en gaat hij steeds verder.

Op het moment dat er iets met Samantha gebeurt na het zogenoemde ‘stikspel’ zit de angst er goed in bij de vriendinnen. Hoe ver zal hij gaan en hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen….

Een boek om in één ruk uit te lezen

Spannend van begin tot eind, dat was dit tweede deel van de ‘Truth or Dance’ trilogie zeker. Ik heb echt genoten van de vier vriendinnen en de spannende opdrachten en gebeurtenissen. Het boek verraad totaal niet wie er nu achter zit en dit houd mij volledig in spanning. De schrijfstijl van Chinouk Thijssen vind ik ook heerlijk. Ik heb niet voor niks het boek binnen een paar uur uitgelezen!

Het enige wat ik jammer vond in het begin was dat het een beetje van de hak op de tak ging. Er gebeurde redelijk ernstige en heftige dingen, die eigenlijk vrij kort beschreven waren. Later in het boek werd dit weer helemaal recht getrokken en heb ik er niks meer van gemerkt.

Het einde maakt uiteraard ook dat ik niet kan wachten op het laatste deel waarin we hopelijk te weten krijgen wie er nu achter die verschrikkelijke daden zit!

Ranking: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Een gedachte over “Break a leg – Chinouk Thijssen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s