Mijn Leesmaand juni

In de maand juni heb ik eindelijk weer eens lekker kunnen lezen. Ik had het vrij druk, maar in de vrije tijd die ik had las ik veel. Ik heb in totaal 6 boeken waarvan 1 een luisterboek was.

Luisterboeken die luister ik vaak tijdens het reizen of bijvoorbeeld tijdens het sporten. Wat ik van luisterboeken vind kan je lezen in een eerdere post hierover.

Hieronder vind je een overzicht van de boeken die ik heb gelezen de afgelopen maand en kort wat ik ervan vond.

Façade – Esther Verhoef

snapseed-15

Ook dit boek was weer een topthriller van Nederlandse bodem. Esther Verhoef is een van mijn favoriete thrillerschrijfsters van Nederland. Haar boeken zijn altijd op een juiste manier opgebouwd en zorgen dat ze je vasthouden van begin tot eind.

‘Facade’ neemt je mee in een roadtrip die verschillende en spannende wendingen heeft. Ik had het constant bij het verkeerde eind. Wanneer ik dacht dat er iets ging gebeuren werd het verhaal weer een andere kant op gestuurd.

Lees hier mijn volledige recensie

snapseed-17In het niets – Christian White

‘In het niets’ sprak mij direct aan door de tekst die er op de cover stond; ‘Een klein meisje verdween jaren geleden, dat kind ben jij’. Deze tekst maakte mij enorm nieuwsgierig, omdat het van alles kon betekenen en er een enorm verhaal achter moest zitten. En niets was minder waar, het was een heel goed verhaal.

Lees hier mijn volledige recensie

Verlangen (Royals 4) – Erin Watt 

Deel 4 van de Royals serie viel voor mij een beetje tegen. Ik miste in dit boek Reed en Ella, die in de vorige delen wel duidelijk aanwezig waren. Het verhaal gaat over een onmisbaar verlangen naar een meisje vanuit Easton (de broer van Reed). Het verhaal wordt geschreven vanuit Easton en daardoor krijg je weinig tot niks meer mee van het leven van Ella en Reed.

Lees hier mijn volledige recensie

De selectie – Kiera Cassimg_4106

Een tijd geleden zou ik nooit aan een boek als deze zijn begonnen. Het heeft mij nooit echt aangetrokken en ik dacht dat ik het niet leuk kon gaan vinden, maar niets was minder waar, ik vind het een heerlijk genre.

Ook dit boek heeft mij weer verrast en heb het met veel plezier gelezen. Het was geen spannend boek, maar wel een heel vermakelijk boek. Het verhaal was leuk opgebouwd en de wereld die omschreven werd vond ik ook erg realistisch. Ik kon me goed inleven in de personages, vooral America, en het verhaal zelf.

Lees hier mijn volledige recensie

Ik niet op jou – Sally Thorne

‘Ik niet op jou’ is een roman met een heerlijk cynisch tintje. Het sarcasme van de twee hoofdpersonages druipt eraf en ik vond het heerlijk. Je kon erg goed voelen hoe Joshua en Lucy een stille strijd voerde om maar niet verliefd op elkaar te worden.

Joshua en Lucy voeren een zeker geen stille strijd want het hele bedrijf is ervan op de hoogte en merkt dan ook al snel op als er een wapenstilstand gaande is.

Lees hier mijn volledige recensie

img_4234

Truth or Dance – Chinouk Thijssen

Truth or Dance is het eerste boek dat ik gelezen heb van Chinouk Thijssen. Ik had er al veel over gehoord en gelezen en wilde het een kans geven. Ik heb zelf niks met dansen, maar dat is voor dit boek absoluut niet nodig. Het dansen is wel de leidraad van het verhaal, maar zeker niet bepalend voor de spanning en het begrijpen van het verhaal.

Lees hier mijn volledige recensie

snapseed-21

Een heerlijke leesmaand dus voor de maand juni en ik hoop dat juli mij nog veel meer mooie boeken gaat brengen. Ik ben benieuwd naar de zomer van 2019 en laat mij verassen! Allemaal alvast veel leesplezier en een fijne vakantie voor de mensen die in de maand Juli vakantie hebben en/of op vakantie gaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s