4 maanden Bookchoice – Mijn ervaring

Zoals ik laatst al aangaf heb ik voor 4 maanden ‘Bookchoice’ gehad. Ik zal kort even uitleggen wat dit precies is.

 

Via ‘Bookchoice’ kun je een abonnement nemen van €3,99 per maand. In ruil daarvoor krijg je 8 e-/audiobooks cadeau. Deze boeken worden geselecteerd door Bookchoice, hier heb je dus geen invloed op.

De boeken die je krijgt zijn te downloaden en zijn dan ook van jou. Deze kan je dan op alle apparaten lezen als e-book. Audioboeken kun je luisteren via de App van Bookchoice.

Mijn ervaring

Ik heb 4 maanden gratis ‘Bookchoice’ gehad via de BankGiroloterij. Ik vond het een erg leuke ervaring, omdat ik zo ook boeken kreeg en las die ik normaal gesproken niet zo snel zou lezen.

Wat me ook opviel was dat er iedere maand wel een nieuwer boek bij zat. Dit maakte het voor mij extra aantrekkelijk. De prijs die je er normaal voor betaald haal je er naar mijn mening heel erg goed uit, omdat je normaal het dubbele betaald voor één e-book.

snapseed-16

Ook vond ik het fijn dat je de boeken kon lezen of luisteren. Vaak vind ik het fijner om een boek te lezen en als ik onderweg ben een boek te luisteren. Dit vond ik een leuke toevoeging.

Ik zou zelf geen abonnement afsluiten, omdat ik nog heel veel boeken heb en ik merk dat deze boeken ook blijven liggen, maar ik vind het wel een leuke aanrader. Wanneer je het leuk vind om af en toe een nieuw e-book te krijgen, of eens iets anders te lezen zou dit abonnement een goede aanrader zijn!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s