Mijn leesmaand mei

 In de maand mei heb ik weer heerlijk gelezen, maar had gehoopt meer boeken uit te lezen. In totaal heb ik 4 mooie boeken gelezen en er enorm van genoten.

Hieronder volgt een korte samenvatting van mijn recensies van de boeken.

Café Zon & Zee – Jenny Colgan

Ik vond dit boek een leuk boek om te lezen. Het bevat humor, romantiek en vooral veel ‘feelgood’ momentjes. Het boek speelt zich het grootste gedeelte af op het eiland Mure (een fictief eiland) en je kan de sfeer proeven. Ik zag helemaal voor me hoe het eiland eruit zag en hoe de sfeer er was.

Wat me echter tegenviel was af en toe de schrijfstijl. Het bevatte zeker humor, maar het kwam niet altijd tot zijn recht.

Lees hier mijn volledige recensie.

De laatste halte – Wendy Brokers

Het boek stond al een tijdje op mijn TBR lijst, maar ik greep steeds mis bij bibliotheek. Nu heb ik hem kunnen lezen en ik vond hem goed! Het verhaal wordt zo levensecht en met het juiste gevoel verteld dat ik het gevoel kreeg dat ik er zelf bij was.

Ook is er een juiste opbouw in het verhaal. Het begint met een inleiding in de personages en de reis naar Londen.

Lees hier mijn volledige recensie.

De executie – Daniëlle Bakhuis

Na ‘De eliminatie’ van Daniëlle bakhuis wilde ik deze uiteraard niet missen. Toen ik eraan begon kon ik niet meer stoppen met lezen. Het boek is zo levensecht geschreven dat ik me helemaal kon voorstellen dat het zou kunnen gebeuren. Het verhaal speelt zich af in de toekomst en dat zorgde ook voor een stukje realiteit, want tegenwoordig gaan ontwikkelingen snel.

Lees hier mijn volledige recensie.

Geheimen – Erin Watt (De Royals 3)

‘Geheimen’ is het derde deel van ‘De Royals’. Ik luister deze boeken via de luisterbieb en ik ben een fan van de serie. Dit vond ik echter een minder deel. Het verhaal was vermakelijk, maar de spanning bleef echter uit vond ik. Ella en Reed kwamen er veel in voor en het verhaal draaide grotendeels om hen. Hierdoor miste ik de broers van Reed een beetje, omdat ze in de vorige delen wel veel benoemd werden.

lees hier mijn volledige recensie.

Ik hoop dat juni een maand wordt met veel mooie zomerdagen en dus lekker veel leesplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s