Geheimen – Erin watt (De Royals 3)

Ze wil haar toelaten in haar leven en zijn vertrouwen winnen, want anders heeft Ella zelf geen leven meer.

Afspraken

Steve is Ella’s vader en hij leeft. Deze confrontatie komt hard bij Ella en helemaal op het moment dat Steve denkt dat hij haar leven kan beheersen. Hij wil dolgraag een vader zijn voor Ella en neemt drastische maatregelen om dat te laten merken.

Ella mag van hem niet meer bij de Royals wonen en ze mag Reed al helemaal niet als vriendje hebben. Volgens Steve is het zo dat de Royals alles pakken wat ze pakken kunnen en totaal geen respect hebben voor vrouwen. Daarbij komt ook nog dat Reed verdacht wordt van de moord op Brooke, de vriendin van Callum, Reeds vader.

Ella’s stiefmoeder; Daina, maakt het ook niet makkelijker voor haar. Ze probeert in alles Ella tegen te werken en zoekt overal iets om een probleem van te maken.

Alles op alles

Ella en Reed zijn niet van plan elkaar te laten vallen en doen er alles aan om samen te kunnen zijn. Daarvoor gaat Ella zelfs bij het dansteam van hun school om zo bij de wedstrijden van Reed te kunnen zijn.

Met weinig resultaat blijft Steve maar proberen om Reed en Ella uit elkaar te houden, maar zij hebben hele andere dingen aan hun hoofd wanneer Reed besluit om schuld te bekennen. Hij zal voor een lange tijd de gevangenis in gaan, zal hun relatie standhouden of krijgt Steve alsnog zijn zin?

Weinig spanning 

‘Geheimen’ is het derde deel van ‘De Royals’. Ik luister deze boeken via de luisterbieb en ik ben een fan van de serie. Dit vond ik echter een minder deel. Het verhaal was vermakelijk, maar de spanning bleef echter uit vond ik. Ella en Reed kwamen er veel in voor en het verhaal draaide grotendeels om hen. Hierdoor miste ik de broers van Reed een beetje, omdat ze in de vorige delen wel veel benoemd werden.

Al met al ben ik erg benieuwd naar deel 4 van de serie en ga ik snel door met de serie.

Ranking: ⭐️⭐️⭐️

 

 

Een gedachte over “Geheimen – Erin watt (De Royals 3)

  1. Pingback: Mijn leesmaand mei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s