Mijn leesmaand maart

img_1507In de maand Maart heb ik niet veel kunnen lezen, ik baal hier persoonlijk wel van, omdat ik me voor had genomen hier meer tijd voor vrij te maken. Ik heb hier vanwege school geen tijd voor vrij kunnen maken.

Ondanks dat las ik 2 boeken en heb ik mijn eerst recensie over een serie die ik op Netflix heb gezien geschreven.

Hier volgen korte samenvattingen van de recensies van de boeken die ik heb gelezen.

Tabula rasa

Tabula rasa was voor mij de eerste belgische serie die ik heb gezien. In het begin vond ik het een beetje een aparte serie, omdat hij iets richting horror ging vond ik. De shots zorgden voor een schrikreactie en dat maakte dat ik het iets minder vond, maar toen ik verder keek werd het steeds spannender.

Mijn volledige recensie kan je hier lezen

snapseed

Obsidian – Jennifer L. Armentrout

Obsidian is het eerste deel van Lux serie. Zelf vond ik het boek erg leuk om te lezen (luisteren in mijn geval). De verhaallijn is niet echt origineel, maar dat vond ik niet storend. Zulke boeken zijn leuk voor tussendoor.img_0691

De personages spraken mij ook erg aan en ik voelde meteen een klik met Katy. Ze blijft doorzetten en laat zich niet van haar stuk brengen. Ze wil koste wat kost weten waar ze mee te maken heeft en niemand houdt haar daarentegen.

Mijn volledige recensie kan je hier lezen.

De vrouw in suite 10 – Ruth Ware

Het boek werd omschreven als; ‘claustrofobisch en beklemmend’. Dit heb ik zelf minder ervaren. Er waren momenten dat het beklemmend werd, maar dit was vooral op het einde. Wel vond ik het verhaal vlot lopen en goed te volgen. Er waren niet heel veel personages waardoor het ook overzichtelijk bleef.

Mijn volledige recensie kan je hier lezen.

Zoals je ziet heb ik dus niet veel kunnen lezen, maar ik hoop heel erg dat dit in April wel gaat lukken. Ook ga ik in April op vakantie, dus dat moet dan wel goed komen.

Weer een fijne leesmaand toegewenst!

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s