Mijn leesmaand – februari

Februari was voor mij niet zo’n bijzondere leesmaand. Ik heb weinig kunnen lezen, doordat ik ben begonnen met mijn minor ‘Taal en cultuur’. Dit eist veel tijd en daardoor kom ik minder aan lezen toe. Ik heb in februari 3 boeken gelezen, waarvan één luisterboek.

Hier volgt een korte samenvatting van de boeken die ik heb gelezen:

Dertien – Steve Cavanagh

Robert Solomon wordt ervan verdacht zijn vrouw vermoordt te hebben en staat daarvoor terecht. De verdediging van Robert wil maar één topadvocaat in hun team; voormalig oplichter en topadvocaat Eddie Flynn. Alles wijst erop dat Robert schuldig is, maar vanaf moment één denkt Eddie dat ze het bij het verkeerde eind hebben…

Mijn volledige recensie volgt snel.

Verraad (de Royals 2) – Erin Watt

Wanneer Ella, Reed en de ex van zijn vader, Brooke naakt aantreft weet ze niet hoe snel ze weg moet zien te komen. Ella vertrekt onmiddellijk met het idee nooit meer terug te komen naar het grote huis van de Royals.

De vragen die hij zichzelf stelt zijn; hoe kan ik het ooit goedmaken met Ella en hoe krijg ik Brooke zo snel mogelijk het huis uit? Alles lijkt op het spel te staan, de band met Ella, de band met zijn broers en de band met zijn vader.

Lees hier mijn volledige recensie.

Aanpakken – Sophie Kinsella

Wanneer Samantha Sweeting ontdekt dat ze een cruciale fout heeft gemaakt tijdens haar werk als juriste voor een van de grootste bedrijven, besluit ze te vertrekken. Ze weet zeker dat ze ontslagen wordt en stapt op de trein naar een onbekende plek. Wanneer ze bij een huis aanbelt voor een asprientje wordt ze ineens omgedoopt tot huishoudster, maar Samantha heeft geen idee hoe ze zich hier moet redden. Wassen, strijken, koken, schoonmaken etc. heeft ze nog nooit gedaan, maar ze wil ook niet dat de waarheid aan het licht komt. Hoe redt ze zich hieruit…

Mijn volledige recensie volgt snel.

In februari heb ik ook nog een aantal nieuwe boeken aangeschaft, maar grotendeels was van de kringloop of in de uitverkoop. Dit zijn vooral iets oudere boeken die nu uit de verkoop werden gehaald en voor een leuk prijsje de deur uit gingen.

img_0617-1

Waar ik ook nog terecht ben gekomen is de YA-avond van Tiny Fisscher bij de boekenhandel Veenendaal in Amersfoort. Hier lees je meer over in mijn vorige blogpost. Het was een super ervaring en ik raad het ook iedereen aan om schrijvers te ontmoeten en naar hun verhalen te luisteren.

Ik hoop in Maart weer meer boeken te gaan lezen en hier ook meer tijd voor te creëren. Momenteel lees ik ‘Oktober’ van Soren Sveistrup, dit is nu al een top begin van een nieuwe maand.

Veel leesplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s