De Royals 2 Verraad – Erin Watt

In de steek gelaten, bedrogen en alleen, dat is wat Ella voelt als ze ontsnapt uit het enorme huis van de Royals. Reed Royal is aan de grond genageld en niet in staat op tijd te handelen, zal dit goed komen?

Inhoud

Wanneer Ella, Reed en de ex van zijn vader, Brooke naakt aantreft weet ze niet hoe snel ze weg moet zien te komen. Ella vertrekt onmiddellijk met het idee nooit meer terug te komen naar het grote huis van de Royals.06ce390d-686f-4ff0-8218-694a99766e05-1

Wanneer Ella verdwijnt gaat Reed samen met zijn broer Easton opzoek naar Ella. Ze proberen vanalles, maar het lijkt hen niet alleen te gaan lukken dus schakelen ze de hulp van hun vader in. Binnen een aantal dagen wordt Ella gevonden en lichtelijk gedwongen om naar huis te komen. Ze stemt in, maar ontloopt Reed de hele dag.

Reed probeert zijn excuses meerdere malen aan te bieden, maar Ella moet hier niks van weten. Hij heeft een fout gemaakt en dat zal niet meer goed komen.

Toen Ella weg ging heeft Brooke hem voor een onaangename keuze gesteld en Reed heeft uiteindelijk een deal gesloten. Brooke kon blijven in het huis van de Royals en het geheim van Reed zou dan nooit uitkomen. Dit leek een prima deal, totdat ze weer bij de Royals in huis kwam wonen. Het leven van Reed stond totaal op z’n kop.

De vragen die hij zichzelf stelt zijn; hoe kan ik het ooit goedmaken met Ella en hoe krijg ik Brooke zo snel mogelijk het huis uit? Alles lijkt op het spel te staan, de band met Ella, de band met zijn broers en de band met zijn vader. Zal het hem lukken hieruit te komen, of gaat hij van een populaire, onweerstaanbare jonge man naar iemand waar niemand meer naar omkijkt?

Mijn mening

Dit is het tweede deel van de Royals serie en een goed vervolg op het eerste deel. Het eerst deel vond ik vergeleken met dit deel beter, omdat er meer diepgang in zat naar mijn mening. In dit deel blijft veel op de oppervlakte en worden ruzies en onenigheden snel opgelost, terwijl dat in het eerste deel langer duurde.

Wederom was dit wel weer een heerlijk boek om te lezen/luisteren. Het verhaal werd verteld vanuit de ogen van Reed en van Ella, dus er was veel afwisseling. Dit vond ik positief en ik hoop dat dat in de volgende delen ook weer zo is.

In dit deel werden naar mijn mening minder intieme scenes beschreven en dit vond ik prettiger lezen. Ik had niet het idee dat het hele boek over seksuele aanrakingen ging.

De cliffhanger van dit deel was ook heel verassend en maakt ook dat ik niet kan wachten om aan deel 3 te beginnen.

Ik heb dit boek als luisterboek geluisterd en dat is bij deze serie erg prettig luisteren. De voorlezer(s) zijn heel fijn om naar te luisteren en houd het verhaal ook boeiend.

Ranking: ⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Een gedachte over “De Royals 2 Verraad – Erin Watt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s