Verleiding – Erin Watt (De Royals 1)

Wat zou je doen als je van het een op het andere moment rijk was?

Inhoud

Ella is een meisje die al vanaf haar geboorte probeert te overleven. Haar moeder is er niet altijd voor haar geweest, had vaak vriendjes en werkte veel. Ze hadden het niet breed en wanneer haar moeder ziek wordt moet Ella geld gaan verdienen, ze kiest er zelf voor om als stripteasedanseres aan het werk te gaan.

Wanneer er op een dag iemand op haar school verschijnt en hij verteld dat hij haar voogd is staat Ella’s wereld op haar kop. Haar vader is dood en hij heeft Callum Royal aangewezen als haar voogd.96358b38-f0ab-4b11-955b-176ad18d045e

Callum Royal is een heel rijke man en bezit een enorm huis. Ella wordt min of meer gedwongen om mee te gaan naar zijn huis waar zijn vijf zonen wonen. Vanaf dat Ella een stap in het huis zet staat haar wereld op z’n kop.

Wie kan ze vertrouwen in dit nieuwe wereldje waar ze in is beland? Wat willen de broers Royal van haar? Wat wil ik in dit wereldje, wil ik blijven of wil ik weg? Dit zijn de eerste vragen die bij Ella opkomen wanneer ze de eerste week heeft doorgebracht in het huis.

Mijn mening

Dit boek heeft mij volledig verbaasd. Het was totaal niet wat ik ervan had verwacht. Het verhaal begon voor mij al pakkend, over Ella die in een soort overlevingsstand is gezet en wordt geconfronteerd met het feit dat ze een voogd heeft die heel rijk is. Dit maakte dat ik door wilde lezen, ik wilde weten hoe dit af ging lopen.

Ook de beschrijvingen van verschillende gevoelens die worden ontwikkeld tussen Ella en Royals kon ik voelen. Het was zo intens en mooi beschreven zodat ik me er helemaal in kon vinden. Hierbij werden ook de impulsieve en kenmerken van een puber/jongere meegenomen en dat vond ik ook erg leuk om te lezen.

Daarentegen vond ik wel dat er voor een Young adult boek er misschien te veel seksuele gevoelens beschreven werden. Het boek leek op een gegeven moment alleen nog te draaien om de lust van de Royals en Ella in plaats van liefde.

Dit maakte niet dat ik niet meer wilde lezen, ik wilde alsnog weten hoe het allemaal af ging lopen. Het einde vond ik niet geheel onverwachts, maar ik merk wel dat ik heel erg benieuwd ben naar het gevolg van deze serie.

Voor iedereen die van drama houdt en graag leest over hoe rijk en arm elkaar kruisen is dit een echte aanrader!

Ranking: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Het boek: Verleiding (De Royals 1)

Schrijver: Erin Watt 

Uitgeverij: De fontein (jeugd)

Genre: Young adult

 

 

 

Een gedachte over “Verleiding – Erin Watt (De Royals 1)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s