Ijsengel – Nathalie Pagie

Wanneer mediamagnaat Berndt Müller wordt ontvoerd is zijn gezin ten einde raad. Ze doen er alles aan om hem terug te krijgen, maar wanneer het losgeld betaald wordt blijft Bernt spoorloos.

Inhoud

Rasmus vindt dat Berndt na alle jaren in armoede hem wat verschuldigd is. Hij vindt dat hij moet boeten voor zijn daden en zet daarom het plan op om hem te ontvoeren. Dit kan hij niet alleen, dus betrekt hij er een goede vriend bij, Mikkel.

Een oude vriend van Mikkel wordt ook betrokken bij het plan en met z’n drieën ontvoeren ze Bernt. Bernt wordt achtergelaten in een oud hotel op een verlaten eiland. De mannen vertrekken weer en zijn van plan hem weer op te halen wanneer ze het losgeld in handen hebben.

snapseed-16

Wanneer Berndt een paar dagen op het eiland is merkt hij al gauw dat hij niet alleen is.

Hij wordt vergezeld door een jong meisje, ze lijkt zijn enige hoop. Hij doet er dan ook alles aan om haar vertrouwen te winnen, maar al gauw lijkt het alsof zij net zo gevangen zit als hij.

 

Mijn mening

Dit was het eerste boek dat ik las van Nathalie Pagie en het beviel me heel goed. Het boek is geschreven vanuit 3 oogpunten en dat beviel mij heel goed. Je kan alle verhalen volgen en situaties van verschillende kanten bekijken.

snapseed-17

Ook is het verhaal vlot geschreven en dat zorgde ervoor dat ik mijn aandacht er makkelijk bij kon houden. De personages en situaties worden zo beschreven dat je een heel duidelijk beeld krijgt van de omgeving waarin de personages zich bevinden.

Ik ben erg enthousiast over dit boek en vind het een aanrader voor de heerlijke wintermaanden.

Ranking: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Het boek: Ijsengel

Schrijver: Nathalie Pagie 

Uitgeverij: Boekerij 

Genre: Thriller

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s