Haat – Mel Wallis de Vries

Wanneer Nikki wakker wordt beseft ze nog niet meteen waar ze is, maar na een tijdje beseft ze dat ze in het park ligt en onder het bloed zit…

Inhoud

Nikki wordt geholpen in het ziekenhuis aan een hoofdwond die ze heeft opgelopen, maar ze heeft geen idee hoe die daar is gekomen. Ook kan ze zich niets meer herinneren van wat er is gebeurd in het park.

Nikki probeert haar leven op te pakken en gewoon naar school te gaan, maar ze blijft zich afvragen wat er is gebeurd en wie het andere meisje was die ook gewond is geraakt en nu nog in coma ligt.

snapseed-14

Sinds het ongeluk lijkt het alsof haar vriendinnen haar buitensluiten. Het voelt niet meer zoals vroeger en ze voelt een steeds grotere afstand tussen hen. Wanneer haar vriendje er ook nog voor kiest het uit te maken staat ze er helemaal alleen voor.

 

Er gebeuren steeds meer dingen die ze niet kan plaatsen of herinneren en Nikki begint steeds meer aan zichzelf te twijfelen. Wanneer de politie haar verdenkt van betrokkenheid bij het ongeluk neemt Nikki een besluit…

Mijn mening

Haat heeft voor mij weer bewezen dat Mel Wallis de Vries een van mijn favoriete schrijfsters is. Het boek was vanaf de eerste bladzijde spannend en was makkelijk leesbaar.

Je kon je goed inleven in de hoofdpersonages, vooral Nikki. Je voelde met haar mee en werd ook op het verkeerde spoor gezet. Op een gegeven moment dacht ik het door te hebben, maar blijkt het een hele andere wending te krijgen. Ik vond het weer een genot om te lezen.

Mel Wallis de Vries is zeker een aanrader!

Ranking: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Het boek: Haat

Schrijver: Mel Wallis de Vries 

Uitgeverij: De Fontein 

Genre: Jeugdthriller

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s