Mijn hele leven lang – Emma Anna

Lynn en Stephan zijn beste vrienden al zolang dat Lynn zich kan herinneren, maar op het moment dat ze meer begint te voelen voor de vriend van haar vader gaan alle alarmbellen af.

Inhoud

Stephan is een vriend van Lynn haar vader en daardoor ook een stuk ouder dan Lynn zelf. Lynn zit in haar examenjaar op school en kijkt iedere week uit naar de geschiedenislessen van Stephan.

snapseed-11

Ze kan dan weer een vol blokuur genieten van het uitzicht van deze zeer aantrekkelijke man die haar hart gestolen heeft. Helaas zal deze liefde nooit beantwoord worden en blijft het voor altijd haar geheim.

Tot het moment dat ze de stap durft te zetten en ze op een avond voor haar deur, haar lippen tegen de zijne drukt en er een geheim wordt onthuld waar ze nooit eerder voor uit durfde te komen.

Stephan is overdonderd en weet niet wat hij ermee aan moet. Hij negeert en ontloopt Lynn een aantal weken, maar het reisje naar Dublin lijken ze beiden niet onderuit te kunnen komen, of willen ze dit niet?

In Dublin lijkt alles op z’n plaats te vallen, ze vallen als een blok voor elkaar. Nachten vol intimiteiten en spanning volgen. Ze zijn ervan overtuigd dat dit het is. Ze kunnen beide nergens anders meer aan denken en willen het leven met elkaar delen, maar is de omgeving het hiermee eens? Wat staat er allemaal op het spel wanneer ze deze relatie voortzetten?

Mijn mening

‘Mijn hele leven lang’ is het tweede boek dat ik heb gelezen van Emma Anna. Ik vond het

boek leuk om te lezen, maar het wist me moeilijk vast te houden. Het verhaal ging over liefde, maar naar mijn mening kwam de lust net iets veel naar voren. De intieme momenten van Stephan en Lynn werden uitgebreid beschreven en waren er naar mijn mening te veel van.

Ook was het taalgebruik naar mijn mening iets te simpel waardoor ik snel moeite kreeg met lezen.

snapseed-9

Het verhaal op zich vond ik heel sterk, omdat het gaat over onvoorwaardelijke liefde en ook onbereikbare liefde. De spanning tussen de twee hoofdpersonen is voelbaar voor de lezer. De constante onzekerheid is duidelijk voelbaar en dit heeft de auteur goed beschreven.

 

Ranking: ⭐️⭐️⭐️

Het boek: Mijn hele leven lang

Schrijver: Emma Anna

Uitgeverij: Mijnbestseller.nl

Genre: Roman

Ik wil auteur Emma Anna bedanken voor het ebook dat ik heb mogen ontvangen

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s