Vecht voor jou – Emma-Anna

‘’Urenlang lag ze in bed met de bebloede handdoek tussen haar benen gedrukt. De tranen waren opgedroogd, maar ze voelde ze nog steeds op haar wangen. Ze had het koud, en tegelijkertijd warm. Koorts. Ze kreeg koorts. Ook dat nog.’’

Hiermee begint het verhaal van Hannah Mackenzi en Luc Wennam.

Inhoud

Hannah en Noud (Hannah’s ex vriend) zijn net uit elkaar en Hannah woont samen met haar vriendin Fie. Fie en Hannah hebben elkaar niet zo lang geleden leren kennen tijdens een rondleiding op de universiteit, maar zijn sindsdien heel goed bevriend.

Wanneer Hannah te horen krijgt dat ze op sollicitatiegesprek mag komen bij haar droombaan bij een grote uitgeverij kan haar geluk niet op. Wanneer ze de asnapseed-3vond voor haar sollicitatiegesprek een slokje te veel op heeft ziet ze een man die dezelfde uitstraling heeft als haar ex, een ‘rijke stinkerd’. Door de hoeveelheid alcohol maakt ze dit ook duidelijk aan de man en gooit haar hele maaginhoud over het dure pak van de man.

Met een lichte kater gaat Hannah naar haar sollicitatiegesprek en om de zenuwen nog heviger te maken mag ze het gesprek doen met de eigenaar van ‘Wennam Publishers’, Luc Wennam, omdat iemand anders ziek is.

Wanneer Hannah hem herkend en zich er bewust van wordt dat ze haar maaginhoud gisteravond over deze man heeft gegooid, voelt ze de moed in haar schoenen zakken. Tot haar verbazing blijkt Luc Wennam helemaal niet zo’n type te zijn als Noud. Hij is aardig en vergevingsgezind, want ze krijgt de baan.

Tijdens de uren op de werkvloer groeit de band tussen Luc en Hannah en komt er meer bij kijken dan een professionele relatie, maar zowel Hannah als Luc hebben geheimen en problemen die hun relatie misschien wel in de weg kunnen zitten.

Kan Hannah het verleden met haar ex van zich af zetten en kan Luc ontkomen aan de chantage van zijn ex?

Mijn mening

Dit boek heb ik in een ruk uitgelezen en vond ik vermakelijk om te lezen. Zowel bij Hannah als bij Luc zitten er duistere kanten aan hun liefdesleven, maar beide willen ze niet dat dit in de weg gaat zitten bij hun relatie.

img_7536

Ik vind dat het verhaal leuk en boeiend bleef door het constant aantrekken en afstoten van elkaar. De ene keer willen ze wel en de andere keer krijgen ze twijfels. Je wordt meegenomen in de gedachtes van de personages waardoor je je goed kan inbeelden in het verhaal.

Sommige situaties hadden van mij wel iets beter toegelicht mogen worden, zodat het voor de lezer misschien net iets duidelijker wordt. Af en toe werd er een gebeurtenis uit het verleden beschreven, waardoor ik even moest schakelen voordat ik het begreep.

Al met al vond ik het een heerlijk verhaal en maakt het me erg nieuwsgierig naar het vervolg ervan, echt een aanrader voor een heerlijke winterse avond.

Ranking: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Het boek: Vecht voor jou

Schrijver: Emma Anna

Uitgeverij: Vior Webmedia V.O.F.

Genre: Romantiek 

Ik wil auteur Emma Anna bedanken voor het ebook dat ik heb mogen ontvangen

Een gedachte over “Vecht voor jou – Emma-Anna

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s