Uitdagingen en een leesdip

Een tijdje geleden ben ik met mezelf de uitdaging aangegaan om drie maanden lang geen boeken te kopen. Ik was tot de conclusie gekomen dat ik veel te veel boeken had, inclusief e-boeken. Daardoor had ik met mezelf de afspraak gemaakt om de maanden juni, juli en augustus geen boeken meer aan te schaffen.

Dit is helaas niet helemaal gelukt. Overigens is het me wel gelukt om in de maanden juni en juli geen nieuwe boeken te kopen, augustus heb ik helaas niet tot het einde gered.

De boeken die ik alsnog aan heb geschaft waren weliswaar niet duur. Ik heb ze gekocht bij de Action en Kruidvat.

40319032_484081865391448_8779756332413616128_n.jpg

De boeken die ik aangeschaft heb:

  • ‘Nog één keer feest’ van Liane Moriarty
  • ‘Vergeef me’ van Lori Nelson Spielman
  • ‘Kijk niet achterom’ van Karin Fossum

De eerste twee boeken zijn romans en het derde boek is een literaire thriller. Ik kocht deze boeken, omdat ik eigenlijk weinig romans in mijn bezit heb en ik deze eigenlijk ook weinig lees.

Ik was altijd gewend aan thrillers, omdat een thriller mij vaak langer vasthoudt dan een roman. Terwijl een roman juist naar mijn mening rustgevend kan zijn, omdat het vaak een ontspannend verhaal is. Voordat ik ga slapen merk ik dat ik gespannen ga slapen wanneer ik een thriller lees. Het lijkt me daarom leuk om de uitdaging aan te gaan om meer romans te gaan lezen. Ik hoop daarmee ook uit de enorme leesdip te komen waarin in momenteel verkeer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s