Voorlopig geen nieuwe boeken

Tijdens mijn zoektocht naar boeken die ik wil lezen tijdens mijn zomervakantie kwam ik tot de conclusie dat ik nog ruim 400, ja je leest het goed, boeken/ebooks heb die ik nog niet heb gelezen. Dit vond ik een beetje overdreven en ook niet nodig. Dat was dan ook het moment dat ik besloot voorlopig, lees de maanden, juni, juli en augustus, geen boeken meer te kopen.

De boeken die ik heb zijn vooral thrillers en romans. Ik heb ze in een aantal jaar bij elkaar gesprokkeld en sommige gekregen van mensen om me heen. Vooral de ebooks blijven bij mij vaak liggen, omdat ik het fijner vind om een gewoon boek te lezen, omdat ik dan het gevoel heb dat ik ook echt iets vastheb. Dit is dan ook de reden dat ik sommige boeken dubbel heb, dus zowel in ebook vorm als in een gewoon boek.

Nu gaat het me natuurlijk nooit lukken om alle 400 boeken te lezen tijdens mijn vakantie, maar ik ben wel van plan er een heleboel uit te lezen. Voorbeelden van boeken die ik graag wil lezen en ook al in bezit heb zijn:

  • Ik reis alleen van Samuel Bjørk
  • Voorbedacht van Loes den Hollander
  • Wees onzichtbaar van Murat Isik
  • Het pakket van Sebastian Fitzek
  • Ibiza van Kiki van Dijk
  • Bridget Jones’ baby, de dagboeken van Helen Fielding
  • De affaire van Santa Montefiore
  • Meisje vermist van Tess Gerritsen

WhatsApp Image 2018-06-01 at 21.00.53

Ik heb geen idee of me het gaat lukken om al deze boeken te lezen voor het einde van de vakantie, omdat ik niet precies weet hoe mijn vakantie eruit gaat zien. Ik ga er wel hard aan werken om geen nieuwe boeken meer te kopen deze vakantie, omdat dit aantal ongelezen boeken naar mijn mening eerst kleiner moet worden voordat ik weer nieuwe mag kopen.

Heb jij al plannen gemaakt voor de vakantie? En heb jij ook zo extreem veel ongelezen boeken? Deel het hieronder in een reactie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s