To be read list juni 2018

Variatie in een blog is altijd leuk, dus ik dacht laat ik met jullie delen welke boeken ik ingepland heb te lezen in de maand juni. Vaak neem ik me niet de tijd om een boek te lezen. Er zitten zoveel andere prioriteiten in mijn hoofd en agenda die, naar mijn mening, belangrijker zijn dan lezen, terwijl dat eigenlijk helemaal niet zo is. Tijdens het lezen van een boek kan ik helemaal ontspannen en even de stress van stage, werk, studie etc. achter me laten. Dus ik besloot deze maand een lijstje te maken van de boeken die ik wil gaan lezen in de maand juni.

Voor de maand juni heb ik bewust niet te veel boeken ingepland om te lezen, omdat ik met een aantal deadlines zit voor school en ik daardoor weinig tijd zal hebben om een boek te kunnen lezen. En natuurlijk is het wel zo leuk als je je doel bereikt!

32754466_10211981911646881_7423651512854773760_n

De boeken die ik graag wil lezen in juni zijn:

  • Huidpijn van Saskia Noort – heel lang geleden, als in echt 6 jaar geleden ongeveer, heb ik een boek van Saskia Noort gelezen (koorts). Ik weet niet veel meer van het boek, maar ik weet wel dat ik het in een ruk heb uitgelezen. Nu vind ik het tijd voor mijn tweede boek van Saskia Noort en ik ben heel benieuwd.
  • Het vorige meisje van J.P. Delaney – dit boek stuitte ik per toeval op in de bibliotheek. Toen ik erachter kwam dat de boeken die ik wilde lenen niet aanwezig waren ben ik rond gaan struinen in de bieb en trok de kaft van dit boek mijn aandacht. Ik verwacht dat het een boek is die je aan het denken zet en je het gevoel geeft dat je meegezogen wordt in het boek. Ik ben benieuwd!
  • Goede dochter van Karin Slaughter – met kerst heb ik dit boek van mijn oma gekregen en sindsdien staat het ook al in mijn boekenkast. Ik weet de reden niet van het feit dat ik er nog niet in begonnen ben, omdat ik veel lovende recensies erover heb gelezen en ik zeker wist dat als ik het boek kreeg ik er meteen in wilde beginnen. Maar nu vind ik het toch tijd om hierin te beginnen. Dit is het eerste boek dat ik van Karin Slaughter ga lezen en ik hoop dat ik er net zo enthousiast over ben als veel andere lezers van het boek.

Ik ben benieuwd of het me gaat lukken deze drie boeken uit te lezen voor het einde van de maand, doordat ik dus veel voor school moet doen, maar ik heb er ontzettend veel zin!

Hebben jullie ook een ‘to be read list’ voor juni opgesteld of misschien wel al voor het hele jaar? Laat het weten in de reacties, ik ben erg benieuwd naar jullie lijstjes!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s