Mijn eerste post

De titel van deze post zegt meteen waar het op staat. Mijn eerste post. Dit is hem dan. Ik ga beginnen met een boekenblog en ik heb er heel veel zin in!

De grootste reden op dit moment om hiermee van start te gaan is om te schrijven. Te schrijven over datgene wat ik hel liefst doe, lezen. De boeken die ik lees zijn erg uiteenlopend. Het gaat van Thrillers tot young adult tot romans. Je zult dan ook verschillende boekenrecensies gaan vinden op mijn blog.

Ik hoop ook met mijn blog andere mensen te inspireren om te gaan lezen en mijn enthousiasme over te brengen op anderen. Want lezen is niet saai en niet van deze tijd, lezen is van alle tijden en zal ook altijd deel uit blijven maken van de maatschappij!

Ik hoop dat jullie mijn blog gaan waarderen en dat ik het plezier over weet te brengen! Veel plezier! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s